4de Herdenkingsconcert Almere

Op 4 mei a.s. vindt traditiegetrouw het Herdenkingsconcert plaats op de Grote Markt in Almere. Een concert dat de brug slaat tussen herdenken en vieren. Aanvang is 19.00  uur met bekende artiesten, van 19.30 tot 20.05 is er een rechtstreekse verbinding met de Dodenherdenking in Almere Haven en om 20.45 uur begint officieel het 4de Herdenkingsconcert Almere met een welkom door burgemeester Franc Weerwind en Nick Teunissen.  Met Dwight Dissels, Nick Teunissen en Alwin Kluit, Lisa Imhoff, Melany Sharon, Mart Schalken en Assorted Travelers.

Save the Date!

Het 4de Herdenkingsconcert Almere is mogelijk gemaakt door de Gemeente Almere, Ondernemersvereniging Stadshart Almere, City Marketing Almere en het Comité 4/5 mei Almere.

herdenkingsconcert

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *