Herdenken in Almere

Op 4 mei vindt de Nationale Herdenking plaats en wordt er in heel Nederland herdacht. In Almere herdenken wij in Almere Haven bij De Dolfijn. Daarnaast zijn er door het jaar heen herdenkingen waar specifieke groepen slachtoffers of bijzondere gebeurtenissen worden herdacht, zoals de Indiëherdenking op 15 augustus en de Nationale Holocaust Herdenking (laatste zondag van januari).  Meer informatie? Ga naar de website van het Nationaal Comité 4 en 5 mei. Klik dan hier.

2 thoughts on “Herdenken in Almere

 1. Goede dag, Wat een gemis dat je nergens kunt lezen over 4 mei herdenking in Almere stad. Alleeen een vermelding voor A+mere haven en dat vind ik een grove schande en gemis over respect voor een 4 mei herdenking. De stad staat vol podia voor het bevrijdingsfeest maar geen enkele info over 4 mei in de stad. Ik vind dit een grove schande voor Almere. Groet H.B.

  1. Goede morgen,

   Het spijt me dit te lezen. Wij updaten zeer regelmatig de Facebookpagina van het Comité, alles wordt via de website gecommuniceerd en alles wordt gepubliceerd in de locale kranten, Omroep Flevoland en Radio Almere. Dit jaar gaat City Marketing ook helpen met een mediacampagne zodat we een groot bereik hebben. Verder versturen wij 4x per jaar een nieuwsbrief naar alle scholen met updates en krijgen volgende maand alle verzorgingstehuizen in Almere een brief met update over de livestream van de Dodenherdenking en het Herdenkingsconcert.

   Mocht u nog vragen hebben, dan beantwoord ik ze graag.

   Met vriendelijke groet,
   Shira Waage, voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *