Playing for Success Almere en het Comité 4/5 mei Almere slaan de handen ineen

Playing for Success Almere en het Comité 4/5 mei Almere slaan de handen ineen voor een duurzame samenwerking om het waardevolle begrip VRIJHEID een betekenis te geven onder Almeerse kinderen en jongeren. Vrijheid is niet vanzelfsprekend en daarom wil Playing for Success dat de kinderen en jongeren niet alleen op 4 en 5 mei, maar zich het gehele schooljaar bewust zijn van hun vrijheid.

Op diverse basisscholen wordt door middel van lespakketten aandacht besteedt aan het onderwerp vrijheid.
Op 4 mei tijdens de Dodenherdenking in Almere Haven, treden circa 30 scholieren op samen met zangeres Mariëlle Flens en 2 rappers o.b.v. Levy blue en Esko.

4 mei 2017 bij het monument de Dolfijn. Aanvang stille tocht circa 19.10 uur vanuit kerkgebouw de goede Rede en aanvang plechtigheid circa 19.25 uur. Belangstellenden voor de stille tocht kunnen vanaf 18.30 uur terecht in de Goede Rede.

Vanaf nu houden we iedereen op de hoogte via: playingforsuccess.asg-almere.nl , www.4en5meialmere.nl , Facebook Playing for Success Almere en onze eigen facebookpagina.

2 thoughts on “Playing for Success Almere en het Comité 4/5 mei Almere slaan de handen ineen

  1. Goed die streaming , ik was toevallig niet in de mogelijkheid naar de herdenking te komen vanwege tijdelijk rolstoel gebruik e.a. zaken.

    1. Dag André,

      Helaas zie ik nu pas je berichtje. Hopelijk is het nu beter met je. Mocht je dit jaar niet komen….er is weer een livestream!

      Groetjes, Shira

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *