4 mei concert in Almere Centrum

Op 4 mei werd het derde “Flevolands 4 mei Concert” georganiseerd door het Comité 4 en 5 mei Almere in samenwerking met het Bevrijdingsfestival Flevoland op de Grote Markt in Almere Centrum. Er werden ruim 1000 zitplaatsen gecreëerd voor dit gratis concert.

In navolging van succesvolle edities in o.a. de provincies Haarlem en Noord-Holland heeft sinds 2015 ook Flevoland – in Almere –  een concert waarbij muzikanten in een bijzondere setting een selectie maken uit nummers die aansluiten bij de thematiek: vrijheid wereldwijd. Doel van deze concerten is dan ook om meer mensen te betrekken bij het immer actuele onderwerp en een brug te slaan tussen de verschillende generaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *